Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

El Cezeri İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 0
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://siverekelcezeriiho.meb.k12.tr
Adres : Fırat Mahallesi 4. Sokak No.4 Çermik Bulvarı Siverek/Şanlıurfa
VİZYON : Öğrencilerimizin yaşadığı çağa ayak uydurabilen çağdaş, bilgili, kültürlü, ahlaklı, dürüst, adaletli, çalışkan, sosyal, her türlü bilgi, beceri ve yeteneğe sahip, bulunduğu bölgede örnek olabilen lokomotif insanlar olarak yetişmesini sağlamak öncelikli amacımızdır.
MİSYON : Okulumuz daima geleceği görebilen, geçmişinden ders çıkarıp geleceğe emin ve hızlı adımlarla koşan, karşılaştığı engelleri bilgi ve beceri ile aşabilen, takım çalışmasından zevk alabilen, mutlu, umutlu, sağlıklı, canlı, heyecanlı, vatanını, milletini ve bayrağını canından çok seven nesiller yetiştirme misyonunu üstlenmiştir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :16
Öğrenci :214
Derslik :9
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :540
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08:00-12:00(5saat)/13.00-14:30(2saat)
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Kalorifer
Servis :
Ulaşım : karayoluyla yapılmaktadır. Şanlıurfa´ya 90 km, Diyarbakır´a ise 85 km uzaklıktadır.yol duble yol olup ulaşımda herhangi bir sıkıntı yoktur.
Yerleşim Yeri : Okulun bulunduğu mahalleler genelede tarım ve hayvancılıkla uğraşmakta olan ve köyden siverek ilçesine göç etmiş kişilerden oluşmaktadır. Şehir merkesinde sobalı evler Aylık 3500 den başlarken kaloriferli ve doğalgazlı evler 5000 den başlamaktadır. ilçede toplu konutlar ve toki mevcuttur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :